Festari-info

Festaritoimisto

Festaritoimisto sijaitsee ravintola Kerubin Sortavala-kabinetissa kahden esitystilan ja iltakemmakoiden välittömässä läheisyydessä. Festaritoimistosta löytyy ennakkolipunmyynti pääohjelmistoon, ja sieltä on mahdollista ostaa mainiota festarimuotia.

Festaritoimisto palvelee

  • perjantaina 12–22
  • lauantaina 9–22
  • sunnuntaina 10–15

p. 040 254 6878

Liput

Pääohjelmisto 6/9/12 euroa. Lippuja voi ostaa Tiketin verkkokaupasta, Festaritoimistosta ja ovelta. Varaathan käteistä ovilipunmyyntiin!

Off-ohjelmiston 4 euroa. Liput myydään ovelta, varaathan käteistä!

Festarisauna

Festivaalivieraiden on mahdollista saunoa ja viettää aikaa Itä-Suomen Yliopiston Ylioppilaskunnan sauna- ja kokoustila Suvaksella. Aamulla noin klo 6-11 Suvakselta on mahdollisuus ostaa pieneen hintaan aamupalaa. Suvaksen löydät osoitteesta Suvantokatu 6 ja ohjeet sinne löytämiseksi löydät täältä. Pääsy saunatiloihin vain festaripassia näyttämällä.

Saunamajurimme saunottavat kansaa

  • perjantaina 14–00
  • lauantaina 6–00
  • sunnuntaina 6–15

Esityspaikat

Kerubin Sali (Ilosaari, Siltakatu 1)

Ravintola Kerubin Sali taipuu festareiden aikana niin teatteri-, keikka- kuin bilekäyttöön! Salin lavalla nähdään pääohjelmiston lisäksi RajaSpeksin hulvaton musiikki-impro-teatterishow, bändejä ja festivaalin virallinen improkisa.

Kerubin Kellari (Ilosaari, Siltakatu 1)

Päivällä teatteria, illalla diskoa! Mitä muuta ravintolan alakerralta voi toivoa?

Joensuun Pakkahuone (Rantakatu 2 B)

Joensuun Esittävän taiteen tila ry:n hallinnoima Pakkahuone toimii joensuulaisen harrastajateatterikentän luottonäyttämönä vuoden ympäri.

Joensuun Normaalikoulun auditorio (Tulliportinkatu 1, käynti sisäpihalta)

Festivaalin suurin teatteritila sijaitsee Normaalikoulun yläkoulun ja lukion auditoriossa.

Joensuun Kaupunginteatterin Pieni näyttämö (Rantakatu 20)

Keskellä kaupunkia kohoaa Kaupunginteatteri ja sen ylimmässä kerroksessa sijaitsee Pieni näyttämö, joka on täydellinen black box -teatteritila ja taipuu monenlaiseen käyttöön.